آقای سه نقطه

نظرات گرانبهای یک سه نقطه ای متفکر


number 238

راستش احساس بیهودگی، کسالت شدید و روزمرگی رهام نمیکرد و این شد که امشب رو به دور دور در سرعین در هوای نیمه بارونی گذروندیم و قراره فردا صبح برم سرشیر و عسل به همراه نون تازه بگیرم و بزنیم بر بدن
علی الحساب دارم برای فردا برنامه ریزی میکنم، خوردن آش دوغ و حلوای سیاه و حضور در آبگرم گاومیش گلی تا بدین لحظه قطعی شده تا ببینیم خدا چه روزی ای رو برامون در نظر گرفته


ما اینجاییم؛
در گردنه های حیران - LINK
مرز آستارا - LINK
با صدای سارا نائینی - LINK

گردنه حیران باید ثبت ملی بشه از بس که زیباست

بله خیلی زیباست

باورم نمیشه اینهمه مدت میخوندمتون و فکر میکردم تهرانی هستید

اصلا فکرشو نمیکردم که اردبیلی باشید 

منم اردبیلیم 😍

خوش بگذره

نه تهرانی ام، نه اردبیلی :دی

خوش بگذره :)

ممنون از شما

امیدوارم مسیر اسالم به خلخال خاطره ساز شه براتون

خیلی قشنگه خیلی

کاسه کباب اردبیلی یادت نره

خیلی خوب بود مخصوصا ترکیب کره ای ش

دوست داشتن این ترکیب خیلی سخته، سرشیر و موم عسل :/

وای دیوونه کننده ست این ترکیب پر رو

آها. من ی مستند مردم نگار دیدم در کوهپایه کوه سبلان صبحانه همین سرشیر و موم پر عسل برا مسافرا سرو می کردن. ی اسم محلی بهش میگفت

هرچی اینترنت گشتم پیدا نکردم...

راستش من هم پرسیدم جوابی نگرفتم و همه شون هم همون سرشیر عسل میگفتن

خیلی هم عالی :)))
صفا باشه

زنده باشید

خوش بگذره آقای سه نقطه عزیز:) 

ممنون از شما

سرشیر با موم عسل میشه چی اسم محلی اش؟

به سرشیرش فکر کنم میگن قیماق که ما هم به زبون محلی مون که متفاوت هست همینو میگیم

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">